You are currently viewing NAJAVA: Općinsko SPIN takmičenje 2018

NAJAVA: Općinsko SPIN takmičenje 2018

Obavještavamo sve članove USR Krušnica da udruženje čelu sa upravnim odborom i takmičarskom komisijom organizira Općinsko SPIN takmičenje na rijeci Uni.

USR Krušnica vas poziva da se prijavite i učestvujete na ovom takmičenju na našoj ljepotici Uni a također pozivamo naše sponzore, prijatelje udruženja a naravno i sve ljubitelje prirode da svojim dolaskom uveličaju ovo takmičenje.

Planirano je da se takmičenje održi u nedjelju 22.04.2018 na rijeci Uni, lokacija “međumostovi“. Prijave takmičara mogu se izvršiti na dan takmičenja od 8:00 do 09:00h u ugostiteljskom objektu “Pisak – Kod Murata” ili na kontakt brojeve: Sekretar Alija Patković 061/892-251 , ribočuvar Adem Taći 061/815-269.  Pravo učešća imaju svi članovi Udruženja Sportskih Ribolovaca KRUŠNICA.

Takmičenje će se održati po pravilima utvrđenim od strane Sportsko ribolovnog saveza Bosne i Hercegovine a glavni sudija takmičenja je Mušeljić Idriz – Učo.

Napominjemo da će kotizacija za takmičenje iznositi svega 10km. U slučaju vremenskih nepogoda ili naglog porasta vodostaja, takmičenje se neće održati, a o čemu će svi prijavljeni takmičari biti obaviješteni na vrijeme putem Web i Facebook stranice.

Bujrum i bistro,

Takmičarska Komisija

Ostavi komentar: