You are currently viewing Najava takmičenja: Od 24. do 26. juna “Potraga za kraljicom Une 2022”

Najava takmičenja: Od 24. do 26. juna “Potraga za kraljicom Une 2022”

Internacionalno tradicionalno takmičenje u Bosanskoj Krupi, pod nazivom “Potraga za kraljicom Une” će se ove godine se održati od 24. do 26. juna (petak, subota, nedjelja). Takmičenje je otvorenog tipa i na takmičenju mogu nastupiti svi ribolovci iz BiH i inostranstva.

Propozicije takmičenja su slijedeće:

Lovi se isključivo vještačkim mamcima min. dužine 10 cm.

Učesnici takmičenja su dužni sa sobom ponijeti prihvatac/meredov/sak adekvatne veličine za ribolov mladice. Bez meredova takmičar ne može učestvovati na takmičenju. Obavezno je fotografisanje ulova, samo uslikani ulovi se boduju. Učesnici će vršiti fotografisanje svog ulova pa je iz tog razloga preporučljivo da sebi obezbjede aparat/mobitel sa kojim će napraviti kvalitetnu fotografiju.

Organizator će obezbjediti za ovu priliku posebnu opremu na kojoj će vidno biti obilježene dimenzije/mjere!

Na varalicama/mamcima dozvoljene su trokuke bez kontrakuke!

Takmičari kao i uvijek love 2 večeri; prva noć lova je 24. na 25. juni. Lovi se uz upotrebu čamca (lađe) i sa obale uz prisustvo sudije/vodiča. Nakon završetka takmičenja petak na subotu, sumiraju se rezultati, organizuje večera u restoranu Alga te se ide na odmor do sutrašnjeg lova (subota-nedelja).

Nakon završetka lova subota na nedjelju (25. na 26. juni), pristupa se računanju rezultata te de proglašava pobjednik, a u nedjelju organizuje svečani ručak i uručenje nagrada.

Organizator obezbjeđuje vodiče koji su ujedno i sudije te unske lađe (čamce).

Kotizacija za učešće na takmičenju iznosi 200,00 KM ili 100,00€.

BROJ MJESTA JE OGRANIČEN!

Uplate će se primati do 23.juna (četvrtak do 12:00h) ili do popune broja takmičara do broja 49. Molimo sve potencijalne takmičare da imaju na umu da transakcija novca iz inostranstva traje od 3 do 5 radnih dana (info iz banke).

Uplata kotizacije se neće moći izvrsiti na licu mjesta. Osim učesća na takmičenju, kotizacijom je obezbjeđeno više obroka u restoranu Alga.

Uplate iz inostranstva vršiti prema navedenom upustvu:

BENEFICIARY BANK: RAIFFEISEN BANK DD BOSNA I HERCEGOVINA
SWIFT CODE: RZBABA2S
DETAILS OF BENEFICIARY
ADDRESS: ZMAJ OD BOSNE BB SARAJEVO BIH
IBAN CODE: BA391610350018650038

FULL BENEFICIARY NAME: UDRUZENJE SPORTSKIH RIBOLOVACA
FULL BENEFICIARY ADDRESS: MARŠALA TITA BB

NAPOMENA:

Izabrati takozvanu OUR opciju za transakciju novca sa kojom troškove transakcije snosi pošiljatelj (takmičar). Za lica koja se nalaze u pograničnom dijelu Srbija-BiH-Hrvatska, uplate se mogu izvršiti na KM žiroračun (iz neke od banaka u BiH), a on je Raiffeisen banka Bos. Krupa USR “Krušnica” broj:1610350018650038 sa naznakom „Uplata za takmičenje potraga za kraljicom Une 2021“

Nagrade:

Kao i prethodnih godina “Potraga za kraljicom Une” će zadržati epitet takmičenja sa najvećim nagradnim fondom u vrijednosti preko 3.000 KM

Prvo mjesto novčana nagrada 1000 €ura – te graviranje imena pobjednika na Pehar potrage za Kraljicom Une, nagrade za drugo i treće mjesto obezbjediće sponzori u vidu ribolovnog pribora

NAPOMINJEMO!!!

– Uplate će se primati do 23.juna (četvrtak do 12:00h) ili do popune broja takmičara do broja 49 (u slučaju dodatnog broja takmičara odlučuje organizacioni odbor).

OBAVEZNA PRIJAVA PRIJE UPLATE ILI PO UPLATI KOD SEKRETARA UDRUŽENJA na +38761892251.

– PRIJAVE SE NEĆE MOĆI IZVRŠITI NA LICU MJESTA!!!

Prijem takmičara će se obaviti u petak (24.juni) do 17.00h u restoranu Alga Bosanska Krupa.

BISTRO

Prijava takmičara moguća je na broj telefona +38761892251 (Dostupan VIBER) ili na email: info@usrkrusnica.ba

Ostavi komentar: