You are currently viewing Otvor Sezone Ribolova & Općinsko Spin Takmičenje

Otvor Sezone Ribolova & Općinsko Spin Takmičenje

  • Post author:

Udruženje sportskih ribolovaca Krušnica iz Bosanske Krupe organizuje otvor ribolovne sezone tj. otvor ribolova na pastrmku.
Otvor sezone će se upriličiti u centru grada kod ugostiteljskog objekta “Pisak- kod Murata”. Ovim putem pozivamo sve članove i simpatizere društva kao i građane Općine, da nam se pridruže i podrže promociju otvora ribolovne sezone. Udruženje sa svojim stalnim donatorima restoranima “Alga” i “Makaba” će obezbjediti ručak za sve prisutne. Udruženje će ove godine svoje članstvo i simpatizere počastiti besplatnim ribljim paprikašom, vojničkim grahom s mesom, te mesom s roštilja. Početak manifestacije je u 10:00h, a planirano je da ručak bude u 14.00h. Ostalu hranu i namirnice će obezbjediti restoran Alga i Makaba.
Napominjemo da će piće biti moguće kupiti po promotivnim cijenama u UR “Pisak”.

Isti dan s početkom u 09.00h će se održati i općinsko spin takmičenje. Pravo učešća na takmičenju imaju svi članovi s uplaćenom godišnjom dozvolom.
Kotizacija 10,00KM po učesniku. Obavezan meredov i varalice veličine do 7cm.
Takmičenje će se odvijati u dvije (2) etape/sektora. Najbolje pojedince očekuju nagrade od sponzora “Retols” d.o.o Bosanska Krupa, te medalje, pehari i zahvalnice.
Prijava takmičara vršit će se do 08:30h glavnom sudiji takmičenja, a zborno mjesto je UR “Pisak -Kod Murata”

Pozivamo Vas da se u što većem broju okupimo, družimo i uživamo ljepotama naše Une, a istvremeno podržimo ribolovce-takmičare kao i USR Krušnica.

USR Krušnica

Ostavi komentar: