You are currently viewing Akcija uređenja obala rijeke KRUŠNICE

Akcija uređenja obala rijeke KRUŠNICE

Dana 19.03.2017 godine, održana je akcija čišćenja i uređenja obale rijeke Krušnice.

IMG_20170319_114113606_ZDateMark

Putem društvenih medija na akciju su pozivani svi ljudi dobre volje, te je odaziv bio masovan a akcija uspješna. Akciji čišćenja naše ljepotice Krušnice su se odazvali prvenstveno ribari, u velikom broju ribari koji su članovi Flyfishing kluba Krušnica a koji većinu svog vremena provode na obalama rijeke Krušnice i odrađuju “AKCIJE” i kad akcije nisu masovno organizirane.

Ove nedjelje se akciji uređenja pored članova Flyfishing kluba priključilo i više članova udruženja USR Krušnica. Tridesetak krušničkih smaragda je do kraja očistilo lijevu obalu rijeke Krušnice od “Pepine luke” pa do iza ribogojilišta “Eko riba Krušnica”. Popaljene su hrpe granja i šiblja, te je sada obala na svakom dijelu pristupačna za lov.Osim toga posađeno je oko 40 sadnica bora, kruške i trešnje.

Ovo je prva ovakva akcija u 2017godini te se pored ove planiraju još barem dvije akcije koje će organzirati Fly fishing klub Krušnica.Na buduće akcije svi ste dobro došli, prvenstveno radi druženja i populariziranja rijeke Krušnice.

Foto GALERIJA na LINK-u

Bistro!

Dino M.

Ostavi komentar: